Akụkọ - Kedu ụdị efere ịsa ahụ kacha mma?

 

2 ime ụlọ ịwụ mabul-acha ntụ ntụ

Inwe asinkbụ ihe dị mkpa ná ndụ.Jiri ohere ịsa ahụ mee ihe nke ọma.Ọtụtụ na-adabere na nhazi nke sink.Nkume marble mara mma nwere nnukwu ike mkpakọ, yana kemịkalụ kemịkalụ, nke anụ ahụ, igwe na njirimara ọkụ.

3 efere mmiri ara ehi-mabul-akaefere mabul-asachapụ

Jiri nkume dị ka sink.Ọ bụghị naanị na ọ ga-eme ka ụdị nke ụlọ ahụ dum dịkwuo mma, ọ ga-enyekwa onye ọrụ ahụ ahụmahụ dị ụtọ, ya mere, nkume countertops na-emetụta nke ukwuu.Ọtụtụ ụlọ oriri na ọṅụṅụ na klọb ndị dị elu na-eji ebe a na-asa ákwà mabul, na Villas na ndị nwe ụlọ okomoko dị ka ha.

agba ntụ-mbụl-ọsa-efere-nkwado

blakc-ọlaedo-mabul-ụlọ ịsa ahụ

Lilac-marble-countertop2 efere ọcha-mabul-asachapụ

N'ihe gbasara ịchọ mma ime ụlọ, ebe a na-asacha mabụl na ụlọ mposi bụ ihe dị mkpa.Ọzọ, anyị ga-eleba anya n'ụdị akwa ịsa ahụ nke nkume ọdịnala ole na ole.

okwute-asa efere

Countertop na kabinet agbakwunyere sink

Sink a bụ ụzọ e si emepụta countertop na mgbidi mgbidi, na mgbidi mgbidi na-akwụsịtụ na ikuku.

Ihe bara uru bụ na countertop dị na mgbidi mgbidi, ike zuru ezu ga-adị mma, na pipeline niile nwere ike zoo n'ime ụlọ ahụ na-enweghị emetụta ọdịdị ahụ.

Na n'ozuzu, a ga-enwe nnukwu ọdịiche dị n'etiti countertop na kabinet n'onwe ya iji gosipụta mmetụta anya.

Black-marble-ihe efu n'elu

Hide pụọ sink

A na-akwụsịtụ akwa akwa a haziri ahazi nke ebe a na-asa mmiri mabul a n'ime efere agbakwunyere n'okpuru ebe a na-adọba nkume, na mmiri nke dịpụrụ adịpụ na-ezobe, ma n'okpuru countertop bụ kabinet kwụsịrị.

Nke a bụ ụzọ isi kewaa kabinet na countertop iji mee ka countertop na kabinet kwụgidere na ikuku.

Uru dị na nke a bụ na a na-ekewa efere ịsa ahụ n'ozuzu ya ụzọ abụọ, nke na-eme ka ọrụ nchekwa ahụ dịkwuo elu na echiche nke ndị isi nke oghere, na ọdịdị ahụ dị ntakịrị, na-enye ndị mmadụ mmetụta na-egbuke egbuke.

Na ọdịdị pụrụ iche na ụdị nkume ahụ na-agbakwụnyekwa ọtụtụ ihe na ọdịdị zuru oke.N'ihe gbasara agba dakọtara, ọ na-adaberekarị na agba gbara ọchịchịrị ma ọ bụ ebe a na-asa ákwà na-acha ọkụ n'ahụ mgbidi gbara ọchịchịrị, yana ebe ịsa akwa na-acha ọkụ na mgbidi gbara ọchịchịrị.

okpukpu abụọ-ịnyịnya-countertop

Akwa akwa akwa akwa akwa akwa akwa okpukpu abụọ

A na-ekewa sink nkume a ụzọ abụọ, oyi akwa nke elu bụ nkume a kwụsịrị n'okpuru ebe a na-ere ihe, nke dị n'okpuru ala bụ ihe nkwụnye nkume a kwụsịrị, elu elu na-adịkarị 200mm, nke dị ala na-adịkarị 60mm.

Ịnwekwara ike ịgbakwunye ibe ọkụ na oyi akwa ọ bụla iji mee ka ọkwa nkwalite ọkụ dịkwuo elu.Nke a bụ udi nke ndị ahịa na-ewu ewu ugbu a.Ụdị ahụ dị mfe na ihe nkume bụ otu na enweghị mgbagwoju anya.Ọ bụghị naanị na-egbo elu elu na ala n'ígwé na-enweghị n'iyi ohere, ma na-egbo anyị nchekwa mkpa.

Na a na-emekarị ha site na otu ihe ahụ, ya mere enwere ike ijikọta ụkpụrụ agba marble nke elu na nke ala nke ọma.

obere efere mabul-asachapụ

Simewe efere efere inngle

Ebe a na-asa ákwà bụ ihe dị mfe ma e jiri ya tụnyere ihe nlereanya dị n'elu, ọ bụ naanị n'elu countertop ka a na-edobe, na ebe dị n'okpuru countertop na-echekwa kpamkpam, nke na-eme ka echiche nke ohere dịkwuo elu.

N'otu aka ahụ, ụzọ a ga-emefusị ala oyi akwa nke ohere, na ọrụ nchekwa dị ntakịrị njọ.Na ọ dị mkpa iji dozie ọkpọkọ ọkpọkọ na mgbidi dị ka o kwere mee, nke mere na mmiri mmiri na-ekpofu mmiri adịghị ekpuchi anya n'èzí.

akwa akwa akwa akwa akwa akwa akwa akwa

2 ọcha-marble-ihe efu-elu

ọcha-marble-ụlọ ịsa ahụ

ọcha-marble-countertop isi awọ-marble-ụlọ ịsa ahụ

2 isi awọ-marble-countertop

 

 


Oge nzipu: Sep-11-2021